Zásady ochrany osobních údajů

Ochrana osobních údajů je pro nás velmi důležitá. V následujícím dokumentu vás informujeme, jaké osobní údaje zpracováváme, proč je zpracováváme, na jak dlouho a jaká jsou vaše práva.

Kdo je správce?

Správce osobních údajů na webu www.hitaplast.cz je společnost TART, s.r.o., se sídlem Brno, Vinohradská 91, PSČ 618 00, IČO: 46901876, DIČ: CZ46901876, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 5862 (dále jen Správce).

Jak nás můžete kontaktovat?

V případě dotazu použijte prosím e-mail: gdpr@tart.cz

Kdy zpracováváme vaše osobní údaje?

Vaše osobní údaje zpracováváme v případě odeslání kontaktního formuláře, poptávky, objednávkypřihlášení k newsletteru ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen Nařízení“).

V případě odeslání kontaktního formuláře zpracováváme tyto osobní údaje:

  • E-mailovou adresu
  • Jméno a příjmení
  • Město/obec
  • Firmu
  • Text zprávy

Tyto osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Osobní údaje, které jsou zpracovávány v elektronické podobě, budou zpracovávány do doby, kdy odvolám svůj souhlas se zpracováváním osobních údajů.

V případě objednávky zpracováváme tyto osobní údaje:

  • E-mailovou adresu
  • Jméno a příjmení
  • Ulice a ČP
  • Město/obec, PSČ
  • Firmu
  • Objednané zboží

Tyto osobní údaje zpracováváme za účelem odeslání objednávky a ukládáme je do našeho CRM systému a účetního softwaru. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto údaje budeme zpracovávat po dobu, kterou nám stanoví zákon.
E-mailovou adresu používáme pro zasílání obchodních sdělení. Ze zasílání obchodních sdělení se lze kdykoliv odhlásit kliknutím na odhlašovací odkaz v zápatí e-mailu. Vycházíme z předpokladu, že vás další nabídka obdobného zboží a služeb může zajímat. Takové zpracování provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, které umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. f) Nařízení.

V případě přihlášení k odběru newsletteru zpracováváme tyto osobní údaje:

  • Jméno a příjmení
  • E-mailovou adresu
  • Firmu
  • Oblast zájmu

Tento osobní údaj zpracováváme za účelem odesílání obchodních sdělení na základě vašeho souhlasu. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. a) Nařízení. Zadané osobní údaje budeme zpracovávat po dobu 5 let.

Kdo další může mít přístup k vašim osobním údajům?

Správce spolupracuje s dalšími subjekty (zpracovatelé), kteří mohou mít přístup k vašim osobním údajům.
Přístup k vašim osobním údajům mohou mít i tito zpracovatelé:

  • E-mailingový nástroj
  • Dopravce
  • Účetní

Jaká jsou vaše práva?

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.
  • FLEXI POR box

    FLEXI POR box

    Univerzální obal (nejen) pro potraviny

  • Tvarovky z EPS

    Tvarovky z EPS

    Jednou z nejčastějších aplikací EPS jsou ochranné obaly – tvarovky.

  • Termoboxy

    Termoboxy

    Boxy z EPS slouží jako vložky do termoboxů. Pomáhají tak udržet obsah ve stálé teplotě – chladu či teple.

  • Řezaný polystyren

    Řezaný polystyren

    Vyrábíme i složité tvary výrobků a obalů.

  • Ochrana rohů

    Ochrana rohů

    Standardní výrobek sloužící k ochraně rohů.

  • Neexpandovaný polystyren

    Neexpandovaný polystyren

    Polystyren před napěněním. Průměr „zrnka“ je 0,3 – 2,8 mm.

  • Expedice výrobků

    Expedice výrobků

    V případě potřeby jsou výrobky distribuovány zákazníkům v rámci servisu Just In Time.

  • Sila s napěněným polystyrenem

    Sila s napěněným polystyrenem

    Napěněný polystyren je skladován v silech odkud je nasáván do lisů.

  • Lisovna

    Lisovna

    Výroba disponuje moderní technologií.

  • Pohled do lisu

    Pohled do lisu

    Jedna forma většinou obsahuje několik kusů výrobků, které mohou mít i různý tvar.

  • Sklad výrobků

    Sklad výrobků

    Vzhledem k vysoké spotřebě našich zákazníků je nutné mít dostatečné skladové zásoby.

  • Box z EPS

    Box z EPS

    Standardní výrobek sloužící jako ochranný obal nebo jako vložka do termoboxů.